Over ons

Installatiebedrijf Peter van Gaal BV is een erkend water-, verwarming-, gas-, sanitair- en zink- en dak installateur in de regio Berlicum, Noord-Brabant. Met een klein, maar zeer veelzijdig en gespecialiseerd team verhelpen wij jouw installatieprobleem! Als erkend installatiebedrijf beschikken wij over een brede vakkennis waarin dynamische, enthousiaste en ervaren medewerkers met hart voor installatie dagelijks voor jou klaarstaan.

Met ons aan je zij ben je verzekerd van kwaliteit en uitstekende service!

Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen. Het nakomen van afspraken en leveren van kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We hanteren een persoonlijke en professionele aanpak in onze werkwijze. Met een klein team zijn de lijntjes kort en heb je één aanspreekpunt, dat is wel zo fijn! Communiceren met onze klanten gaat snel en op een heldere manier. We streven ernaar om problemen snel en vooral goed op te lossen. Servicegerichtheid met vakkundige adviezen en goede nazorg is een van onze kernwaarden. We zijn een begrip in de regio voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Persoonlijk en servicegericht

Wij staan voor goede service al vanaf het eerste contactmoment. Jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk in behandeling en zoeken met het team naar de beste oplossing voor jouw probleem. Ook na de werkzaamheden staan we voor je klaar.

Veel vakkennis en leveren kwaliteit

Ons kleine, professionele team is breed inzetbaar. We blijven ons ontwikkelen en volgen diverse cursussen om ons werk zo vakkundig mogelijk uit te blijven voeren. We verliezen daarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden nooit uit het oog.

Korte lijntjes en één aanspreekpunt

Heldere communicatie met de klant vinden we erg belangrijk. Met de korte lijntjes binnen ons bedrijf kunnen we snel schakelen en communiceren, zodat de klant nooit lang hoeft te wachten. Daarbij heb je bij ons maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

Techniek Nederland

Lid van Techniek Nederland

Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven leren, niet alleen door opleidingen maar ook van onze klanten, leveranciers en van elkaar. Dat maakt ons uniek!

Installatiebedrijf Peter van Gaal is lid van Techniek Nederland. Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.