Dak- en zinkwerkzaamheden

Wij willen de klant het totaalpakket kunnen aanbieden, dus ook voor dak- en zinkwerkzaamheden kun je bij Installatiebedrijf Peter van Gaal terecht. Onze ervaren installateurs zijn veelzijdig inzetbaar. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen die vele jaren meegaan. We renoveren, vernieuwen en repareren alle soorten dakbedekkingen. Ons team werkt volgens de wettelijk gestelde eisen, hierdoor staan wij garant voor een betrouwbaar advies en een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Ouderwetse ambacht met moderne toepassingen, dat is wat onze specialisten realiseren. Van het maken van een zinken dakgoot, een loden muts op de kerktoren tot een dakkapel met koperen bekleding. Grote of kleine projecten, dak- en zinkwerkzaamheden aan huis, appartementencomplex of een monumentaal pand: wij staan klaar om je te helpen!

Ander probleem? Wij lossen het op!

Kunnen wij iets anders voor jou betekenen? Wij verrichten ook andere installatiewerkzaamheden met veel kwaliteit.

Materialen van kwaliteit

Bij ons staan vakmanschap en liefde voor installatiewerkzaamheden hoog in het vaandel, daarom maken wij uitsluitend gebruik van zeer goede materialen en machines. Of het nu gaat om het vervangen van daken, verhelpen van lekkages of het reinigen van een dakgoot: bij ons ben je aan het juiste adres.  Voor dak- en zinkwerkzaamheden maken wij volop gebruik van zink, lood en koper. Op onze werkplaats hebben wij machines en gereedschap van gedegen kwaliteit om deze materialen op een zorgvuldige manier te bewerken.

Onderhoud daken

Net zoals schilderwerk, moet ook het dak goed onderhouden worden. Is het dak voorzien van slecht onderhoud, dan kunnen de reparatiekosten hoog oplopen. Voorkom onnodige, hoge kosten door het dak jaarlijks te voorzien van onderhoud. We inspecteren jaarlijks de goten en het dak en maken het bij elke onderhoudsbeurt grondig schoon, zodat ook jouw dak er weer een jaar tegenaan kan. In de winter heeft het dak meer te lijden, wij maken hem graag winterklaar!

Dakwerkzaamheden installatiebedrijf Berlicum
  • Jij staat altijd centraal

  • A-kwaliteit producten

  • Passie voor installaties

maatwerk installatiebedrijf Berlicum

Waarom Installatiebedrijf Peter van Gaal uit Noord-Brabant?

Er zijn genoeg installatiebedrijven in Noord-Brabant die dak- en zinkwerkzaamheden kunnen verrichten. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een installatiebedrijf hebt. Wij staan voor:

  • Enthousiaste vakmensen aan het werk
  • Regel nummer 1: afspraken nakomen
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Fijne en heldere communicatie met korte lijntjes
  • Klein bedrijf met één duidelijk aanspreekpunt
  • Problemen snel en goed oplossen
  • Servicegericht met vakkundige adviezen en goede nazorg