Verwarming

Tegenwoordig is het mogelijk om jouw huis, bedrijfspand of compleet flatgebouw op verschillende manieren te verwarmen. De bekende CV-installatie met bijbehorende radiator werkt nog steeds, maar het kan ook op een innovatieve en duurzamere manier. Voor een aangename warmte binnen een ruimte, stemmen wij de warmtevoorziening af op de functie en grootte van de ruimte.

Ons team is breed gespecialiseerd op het gebied van verwarmingen. Zo vervangen we de oude ketel, plaatsen we een radiator bij, kunnen we de ruimte verwarmen op verschillende manieren, onderhouden we verwarmingsinstallaties en kun je ons altijd bereiken dankzij onze storingsdienst.

We verrichten verwarmingswerkzaamheden voor particulieren, aannemers, winkelketens, gemeentelijke instellingen, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Ander probleem? Wij lossen het op!

Kunnen wij iets anders voor jou betekenen? Wij verrichten ook andere installatiewerkzaamheden met veel kwaliteit.

CV-combiketel

Een CV-combiketel is een veelgebruikt verwarmingsapparaat en voorziet jou van warm water en verwarming. Het is essentieel dat een CV-combiketel vakkundig geplaatst wordt. Er gebeuren nog steeds ernstige ongelukken door koolmonoxidevergiftiging, omdat een CV-combiketel niet goed wordt aangesloten en onderhouden. Een goed geplaatste rookgasafvoer is dan ook altijd van levensbelang. Je kunt ons inschakelen voor het uiterst secuur aansluiten en onderhouden van een CV-combiketel.

Warmtepomp Installatiebedrijf Berlicum

Warmtepomp ons specialisme

Overweeg je om een warmtepomp te laten installeren in jouw huis of kantoor? Dan ben je duurzaam bezig! Een warmtepomp verwarmt de woning op een duurzame manier, hiermee bespaar je ook op je maandelijkse kosten. Wij installeren grondgebonden warmtepompen en luchtwaterwarmtepompen. Het installeren en onderhouden van een warmtepomp is een vak apart. Installatiebedrijf Peter van Gaal wil zich op het gebied van duurzaamheid blijven ontwikkelen. Hiervoor heeft ons team diverse cursussen gevolgd en mogen wij onszelf – in tussen – ervaren specialist noemen op het gebied van warmtepompen. Moderne warmtepompen zijn zelfs in staat om zowel te verwarmen als te koelen. De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer, gewoon met één apparaat.

Wij vertellen je graag welke warmtepomp het meest geschikt is in jouw situatie en aan welke voorwaarden jouw huis of kantoor moet voldoen om van een optimaal rendement te kunnen profiteren.

Wat is een warmtepomp?

Klinkt bovenstaand jou goed in de oren, maar weet je niet precies wat een warmtepomp is? Een warmtepomp is een vernieuwend en duurzaam systeem dat samen met of in plaats van jouw CV-ketel functioneert. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de lucht of het grondwater en is in staat om zonder gasverbruik de woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Het apparaat is een van de duurzaamste oplossingen om de woning te verwarmen en flink te besparen op maandelijkse energiekosten. Daarbij zorgt het gebruik van een warmtepomp voor een lager CO2-uitstoot.

  • Jij staat altijd centraal

  • A-kwaliteit producten

  • Passie voor installaties

onderhoud verwarming Berlicum

Waarom Installatiebedrijf Peter van Gaal uit Noord-Brabant?

Er zijn genoeg installatiebedrijven in Noord-Brabant die jou kunnen voorzien van de juiste verwarming. Het gaat om het gevoel en het vertrouwen dat je in een installatiebedrijf hebt. Wij staan voor:

  • Enthousiaste vakmensen aan het werk
  • Regel nummer 1: afspraken nakomen
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Fijne en heldere communicatie met korte lijntjes
  • Klein bedrijf met één duidelijk aanspreekpunt
  • Problemen snel en goed oplossen
  • Servicegericht met vakkundige adviezen en goede nazorg